Newsletter

Këtu mund të regjistroheni për Newsletter tonë falas, e cila do t'ju mbajë të informuar me të të rejat dhe ofertat tona më të fundit. Ka shumë për të zbuluar!

Gjithmonë i informuar

Qe një kohë të gjatë jemi duke punuar në kete projekt të madhe që nuk është par ndonjëherë në trevat tona, duke ndërtuar 4 webfaqe promovuese profesionale kryesisht për turizmin e Kosovës. Këtë pune ne jemi duke e realizuar në baza vullnetare në shërbim të atdheut tonë.
Deri tani kemi arritur të realizojmë një pjesë të madhe të promovimit turistik këtë po e realizojmë momentalisht në 3 gjuhë (Gjermane, Angleze dhe Shqipe) dhe do realizojmë edhe në gjuhën frënge.
Paraprakisht ju falënderojmë, dhe shpresojmë në kontributin e juaj në promovimin e Kosovës, rregullimin e imazhit e me të edhe zhvillimin e vendit tonë!

Regjistrohu falas