Projekti Kosova

Të dashur vizitor,

atdheu.com / kosovo-urlaub.de / kosovo-vacations.com

Këto promovime, informata të publikuara nga ne në webfaqet tona mund të përdoren falas për informimin e juaj. Webfaqet tona janë në ndërtim e sipër në 4 gjuhë (gjermane, angleze, shqipe dhe frënge). Për punonjësit tonë që punojnë falas në këto 4 projekte është e rëndësishme të informojnë komunitetin botëror për shtetin më të ri në Evropë (Kosovën), promovimin e pamjeve fantastike e majave të maleve, liqeneve dhe ujëvarave që të lënë pa frymë, diversitetin kulturor të saj, qytetet / fshatrat piktoreske. Ka shumë për të zbuluar!

Plani ynë për këto 4 projekte është nga 160 nën-faqe për secilën gjuhë: në gjermanisht, anglisht, shqip dhe frëngjisht. Ne kemi plane të mëdha dhe nuk kursejmë asnjë shpenzim për web hosting, domenet, programet dhe kostot e serverit. Nëse ju pëlqen projekti ynë dhe dëshironi të na mbështetni në realizimin e projektit tonë, mbështetni faqen tonë me një donacion të vogël. Ky dhurim vullnetar është një kontribut i vlefshëm që kontribuon në rritjen dhe mirëmbajtjen e këtij projekti dhe për të cilin dëshirojmë t'ju falënderojmë paraprakisht.