atdheu.com
Faruk Selimi
Jungfernstieg 98
24340 Eckernförde
Deutschland

Mobil: +49(0)1721475613
Tel: +49(0)4351475456
Fax: +49(0)4351475457
E-Mail: mail@atdheu.com
www.atdheu.com


Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër.

Përmbajtja: Ne u bëjmë thirrje vizitorëve të na dërgojnë tekste, imazhe dhe video përmes faqes sonë të internetit në mënyrë që të pasurojmë faqen tonë të internetit dhe ta mbajmë atë të përditësuar. Fatkeqësisht, ne nuk jemi gjithmonë plotësisht të suksesshëm në kontrollimin e të gjithë përmbajtjes së dërguar për mbrojtjen e të drejtave të autorit. Megjithatë, ne respektojmë pronën intelektuale dhe privatësinë tuaj. Nëse kemi bërë një gabim ose kemi gjetur një shkelje, ju lutemi na kontaktoni. Ne i përgjigjemi kritikave tuaja ose e heqim përmbajtjen.