Ekipi Ynë

Ekipi ynë pret për vizitën tuaj personale në Kosovë. Ne jemi të lumtur t'u përgjigjemi pyetjeve tuaja me email ose telefon. Ne njohim personalisht shumë pamje, destinacione udhëtimi dhe hotele. Njohja e traditave dhe përvojat personale, është ajo që përcakton ekipin atdheu.com .

Faruk Selimi
Faruk

Programues / Webdesigner

Puhiza
Puhiza

Master në gjuhë angleze

Fatos
Fatos

Udhëheqës i Departamentit për promovim

Ujëbardha
Ujëbardha

Marketingu digjital

Top Ofertat për vizitorët tanë në vendet e më poshtme:

Ne kemi zgjedhur ofertat më të mira në vendet e juaj, ofertat e sigurimit, ofertat për smartphone, ofruesve të internetit, kredive, online-shop dhe shumë më tepër.