Restorantet në Kosovë

Përveç kuzhinës së pasur tradicionale, shumë restorante, kafene, bistro dhe hotele moderne ofrojnë një larmi gatimesh ndërkombëtare. Ushqimi tradicional Kosovar është shumë i ngjashëm me kuzhinën shqiptare, ka ndikime turke dhe traditën ballkanike. Kështu që prisni bukë të ngrohtë të shijshmë, pjata të mëdha me mish të pjekur në skarë si mish qengji, mish pule dhe viçi, dhe shumë sallata të freskëta. Ne ju prezantojmë restorantet më të mira në Kosovë.